Poklanjamo 100 besplatnih sati u LINKhubu!

Specijalna pogodnost za polaznike ITAcademy

Primjena znanja i vještina u praksi

Želimo da nagradimo polaznike koji su završili školovanje na ITAcademy. LINKhub predstavlja mjesto gdje ćete sva znanja i vještine koje ste stekli iskoristiti u društvu rastuće lokalne IT zajednice, raditi sa konkretnim klijentima i otpočeti sopstveni biznis. Za vas je 100 sati u LINKhubu potpuno besplatno.

Kako ćete iskoristiti sate?

Svojih 100 besplatnih sati možete iskoristiti u našim moderno opremljenim prostorijama. Preostaje vam samo da izaberete najbolji način da ih utrošite: praksa, sastanci sa klijentima, učenje, rad, učešće na besplatnim edukativnim događajima ili meetupima ili pak sve od navedenog. Odluka je na vama!

Obogatite svoj CV i portfolio

U našem zajedničkom radnom prostoru se odvijaju i realni projekti i prakse. Tokom rada, obezbijeđena vam je i podrška dugogodišnjih dizajnera, IT preduzetnika i programera, kao i pomoć ljubaznog tima ITAcademy. Resurse možete pretvoriti u freelance posao, biznis plan, praksu u kompaniji LINKgroup ili nešto četvrto.

Odskočna daska za budućnost

U LINKhubu možete postaviti čvrste temelje budućeg karijernog usavršavanja i rasta poslovanja. I ne samo to! Freelanceri će dobiti mogućnost da postanu cijenjeni stručnjaci i poslovni ljudi, a startupi poznata preduzeća, zahvaljujući pomoći drugih coworkera, ali i mentorskoj podršci ostvarenih profesionalaca i praktičnom radu.