Tamo gdje se rađaju najbolje ideje

Naša misija je jasna – pomažemo vam da budete uspješniji

Osnivanje zajedničkog radnog prostora LINKhub u Sarajevu i Beogradu (Zemun) je projekat multinacionalne kompanije LINKgroup. Kao lider u oblastima moderne edukacije i biznisa, ona teži da isprati korak sa globalnim trendovima, te svakodnevno aktuelizuje ponudu kako bi svojim polaznicima i studentima pružila najbolju moguću uslugu.

LINKhub u Sarajevu i Zemunu pokrenut je sa istom idejom vodiljom – da kroz osavremenjavanje LINKgroup zapravo osavremenjujemo mnogo širu zajednicu ljudi.

Naša želja je nepokolebljiva – hoćemo da napredujete

Obrazovanje ne podrazumijeva samo nastavu, realizaciju relevantnog i primjenjivog kurikuluma, distribuciju znanja i vještina i ispite, već težnju da u svim aspektima pomognemo našim članovima da budu uspješniji i bolji, kao i da izgrade nove karijere ili već postojeće podignu na viši nivo.

S tim na umu, u LINKhubu se možete pridružiti studiju dizajna ili fabrici programiranja, kao i prisustvovati edukativnim događajima ili meetupima.

Naš cilj je nepromjenjiv – težimo ka vašoj boljoj budućnosti

Ključ inovativnosti ne leži samo u jedinstvenom pristupu osposobljavanju pojedinaca za najtraženije poslove današnjice već i u njihovoj pripremi za poslove sutrašnjice. Posvećeni smo konceptu celoživotnog obrazovanja, koji počiva na ideji da čovjek uči dok je živ.

Još jedno sredstvo koje vam je na raspolaganju kako biste održali korak s vremenom i potrebama tržišta rada jeste LINKhub, zamišljen kao mjesto gdje ćete među prvima saznati koja su najpoželjnija znanja i vještine u datom trenutku i kako ih razviti.

Naš pristup je oproban – garantuje poslovno ispunjenje

Kako biste započeli IT karijeru, inovirali i razvili freelancerski posao ili pokrenuli sopstveni startup, nudimo vam sva sredstva kojima raspolažemo: prostor za networking, kontakt sa ostvarenim stručnjacima, izvanredne ideje, odgovarajuće edukacije, najsavremeniju tehnologiju i prijatan ambijent.

LINKhub predstavlja još jedno u nizu dostignuća LINKgroupa posvećenih digitalnoj transformaciji, modernizaciji poslovanja, rastu malih biznisa, otvaranju novih radnih mjesta i osnaživanju lokalne zajednice.

Naš poklon vama je sto besplatnih sati u LINKhubu

Dobra priča postaje još bolja!

Imamo lijepe vijesti za polaznike koji su uspješno završili ITAcademy. Prvih 100 sati u LINKhubu je za vas besplatno. Nestrpljivo iščekujemo da posmatramo vas i vaše projekte kako vremenom postajete sve bolji.

Kako biste aktivirali svoje sate svaki put kada posjetite LINKhub, molimo vas da donesete lični dokument koji sadrži JMBG.

Skrojite radno mjesto i vrijeme prema sopstvenim potrebama u LINKhubu!

Prije nego što dođete u coworking prostor, potrebno je da se najavite na broj telefona +387
(0)33/788-525 ili zakažete svoj termin putem e-mail adrese info@link-hub.ba. Rezervišite svoje radno mjesto i vrijeme u LINKhubu!