May the Phporce Be With You

Usavršite svoj kod

<?php

echo ‘<p><span class=”tL8wMe EMoHub” dir=”ltr” style=”text-align: left;”>IT stručnjacima na početku karijere, pored vrhunskog znanja, neophodno je i <strong>bogato iskustvo</strong> kako bi mogli da izgrade uspje&scaron;nu karijeru. Zbog toga, diplomci ITAcademy u LINKhubu imaju priliku da se učlane u ProgrammingFactory.&nbsp;</span></p>’;

?>

Ako ste tekst napisan gore pročitali s lakoćom, vjerovatno ste završili neki od smjerova na ITAcademy. ProgrammingFactory, kao svojevrsni program praktičnog usavršavanja, idealan je način da zaokružite svoje školovanje, s obzirom na to da vam omogućava rad na realnim projektima i sticanje referenci koje će impresionirati svakog poslodavca. Uz podršku profesionalaca u oblasti informacionih tehnologija, razvijat ćete nezamjenjive vještine koje će vam poslužiti kao ulaznica za svijet najuspješnijih programera.

U sklopu ProgrammingFactory, i sami možete biti jedan od kreatora izvanrednih programerskih rješenja za konkretne klijente, i to potpuno besplatno. Pridružite se timu koji je <ne>moguće dekodirati.

Proizvodna linija ProgrammingFactory

Made in LINKhub

Softver

Oni koji zadatak projektovanja, izrade, implementacije i održavanja softvera stave u prave ruke ne treba da brinu za bugove. Ruke članova ProgrammingFactory su prave.

Dizajn

Od realizacije upečatljivih dizajnerskih koncepata i rješenja korist imaju i njihovi idejni tvorci iz ProgrammingFactory i pojedinci i preduzeća koji su ih unajmili.

Aplikacije

ProgrammingFactory je za rad, učenje i druženje članova napravio ITRooms. Prema svačijim željama ponijet će se jednako odgovorno kao prema sopstvenim!

Radni kolektiv ProgrammingFactory

Svaki polaznik ITAcademy, bilo da je školovanje završio online ili tradicionalno, može se besplatno prijaviti za ProgrammingFactory program i u praksi usavršiti stečena znanja.

Kandidati koji budu radili u okviru ProgrammingFactory dobit će potvrdu o učešću, odnosno o praktičnom radu na projektima. Takođe, na kraju programa moći ćete da ugovorite jedan freelance posao uz pomoć iskusnih „slobodnih igrača”, koristeći neki od sajtova namijenjenih tom vidu poslovanja, čime ćete naučiti kako da ugovarate i naplaćujete poslove.

 • null

  Kodirajte

 • null

  Dizajnirajte

 • null

  Razvijajte

 • null

  Projektujte

 • null

  Testirajte

 • null

  Usavršavajte

Kako ProgrammingFactory funkcionira?

Kao članovi ProgrammingFactory u LINKhubu, sve ono što ste naučili na ITAcademy pretvorit ćete u praksu, popunit ćete svoj CV i iskusiti specifičnosti rada za konkretne klijente. Radit ćete na velikom broju projekata, učestvovati u realizaciji konkretnih IT rješenja i biti ravnopravan član iskusnih programerskih timova koji rade na njima.

ProgrammingFactory vam pruža mogućnost da se potpuno besplatno:

 • usavršite u radu na najnovijim programerskim i dizajnerskim alatima i platformama;
 • obučite za rad od kuće i online suradnju sa timovima;
 • uključite u realne softverske i IT projekte;
 • steknete neophodno praktično iskustvo.

Još niste polaznik ITAcademy?

ProgrammingFactory je otvoren za sve polaznike ITAcademy. Ako ste zainteresirani za uspješnu karijeru programera ili dizajnera, možete se pridružiti stotinama vrhunskih IT stručnjaka koji su doskora bili na istom mestu kao i vi, a sada zarađuju radeći ono što najviše vole.

Ne oklijevajte! Krenite i vi putem koji obećava visoku zaradu i vrhunske profesionalne rezultate! Upis na ITAcademy je u toku, pogledajte uslove i obezbijedite svoje mjesto na vrijeme.

ProgrammingFactory u brojkama

Kvantitet kao dokaz kvaliteta

0
%
USPJEŠNIH STUDENATA
0
+
PARTNERSKIH KOMPANIJA IZ ČITAVOG SVIJETA
0
%
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
+
RADOVA U STRUČNIM IT PUBLIKACIJAMA

Ako želite da digitalizirate svoj biznis...

Imate jedinstvenu mogućnost da budete jedan od prvih klijenata budućih uspješnih programera, web dizajnera i developera. Uprkos tome što su juniori u oblasti informacionih tehnologija, potrudit će se da vas zadive kao da su seniori, a sredstva za to su im sveobuhvatna i korisna znanja i vještine sa ITAcademy, kao i mentorska pomoć. Pozitivan ishod vam garantuje činjenica da su njihovi prethodnici u sastavu ProgrammingFactory uspjeli da realizuju više stotina izvanrednih projekata. Koja od usluga iz njihovog asortimana vam treba?