Edukativni događaji

LINKhub Powered by Education

Edukujući se, rastemo

Ako smo do sada nešto naučili, to je da je coworking višestruko koristan za sve one koji ga upražnjavaju. Ipak, ne želimo da naš doprinos vašem razvoju stane na tome što vam ustupamo prostor. Voljeli bismo da vam damo više! S time na umu, u LINKhubu organizujemo predavanja, seminare i obuke iz raznih oblasti, a obezbijedili smo vam i podršku dugogodišnjih dizajnera, programera i IT stručnjaka tokom rada na projektima. Takođe, u našim prostorijama možete organizovati sopstvene događaje, koje ćemo rado posjetiti i promovisati.

Povrh svega toga, u svoj program periodično implementiramo raznovrsne prakse za koje smatramo da bi vam koristile, a u nastavku pogledajte samo neke od njih. Za LINKhubere učešće je besplatno.

Izrada web sajta

Prezentacija vašeg proizvoda ili usluge u virtuelnom okruženju zahtijeva dobar web sajt. Znamo ljude koji su stručni u ovom polju i dovest ćemo ih u LINKhub kako bi vam prenijeli svoja znanja i vještine.

Dizajniranje logotipa

Ako ste se školovali u pravcu grafičkog dizajna, dizajniranje logotipa bit će jedan od zadataka koje ćete dobijati od klijenata. Ova praksa naučit će vas mnogo više od toga: kako naći poslodavce, ispuniti njihove želje i raditi u timu.

Društvene mreže

Kreiranje privlačnog identiteta proizvoda ili usluge na internetu danas je važna stavka za uspjeh vašeg biznisa. Otkrijte magičnu formulu, koju ćete moći da primijenite i kao visokoplaćeni menadžer tuđih društvenih mreža.

SEO i PPC

Termini koji prije dvije decenije nisu postojali sada su odskočna daska za popularizaciju brendova, ali i ključna karika za njihov opstanak među rastućom konkurencijom. Neka rade i u vašu korist!

Mobilne aplikacije

Digitalna transformacija neprekidno rađa nove trendove. Među njima je i razvoj mobilnih aplikacija. Naučite kako i sami da kreirate sve traženija softverska rješenja, za sopstveni biznis ili poslodavca.

Pokretanje startupa

Razumijemo da se na početku svog poslovnog puta ljudi osjećaju zbunjeno i izgubljeno. Profesionalci čija su startup preduzeća prerasla u mala, srednja i velika prenijet će vam svoja iskustva iz kojih ćete sami izvući značajne pouke.

Jedva čekajući neke sljedeće projekte u LINKhubu

Sjajna i plodonosna atmosfera u okviru rastuće IT zajednice

Ostanite u toku sa dešavanjima!

Pratite nas na Facebooku i Instagramu kako biste blagovremeno bili obaviješteni o novim sadržajima koje smo vam pripremili.