Ćao svima, dobro došli!

WorkB(l)oard

Coworking u 2021. godini

Kako će izgledati coworking u 2021. godini?

Usljed pandemije virusa COVID-19, broj fleksibilnih radnih prostora širom svijeta je povećan. Sve više kompanija stavlja akcenat na zdravlje, higijenu i pozitivan balans između privatnog i poslovnog života svojih zaposlenih, te se očekuje da će potražnja za coworkingom nastaviti da raste. Operatori coworking prostora ubrzano prilagođavaju svoju ponudu njihovim potrebama i obezbjeđuju članovima premium iskustvo i gostoprimstvo.

Saznajte više
Povećana produktivnost

7 i po savjeta da povećate produktivnost — bilo gdje

Svima nam dođu trenuci kada izvršavanje jednostavnih radnih obaveza djeluje kao nešto što je potpuno van našeg domašaja. S iskušenjima kao što su društvene mreže, igrice i internet uopšteno, vrlo je lako upasti u klopku poremećaja pažnje na poslu. Iako ne posjedujemo pouzdan sistem koji će eliminisati sve smetnje iz vašeg okruženja, otkrićemo vam osnovna pravila čijom ćete primjenom postati jedan od miljenika svog šefa, ali i sebe samih.

Saznajte više
Working from home woman computer baby

Zašto ne možete da radite od kuće zauvijek?

Pandemija virusa COVID-19 je uzdrmala poslovanje širom svijeta kao gotovo nijedan drugi događaj u savremenom dobu. Kompanija Google distancu među zaposlenim održava radom od kuće. Radi zaštite zdravlja radnika, slično funkcionišu i brojna druga preduzeća. Jesu li radikalne promjene koje je uslovila epidemiološka situacija vječne ili pak imaju ograničen rok trajanja? Ukoliko nisu trajne, do kada će se zadržati? I kako se u čitavu ovu priču uklapa coworking?

Saznajte više
Koliko sati nedeljno treba da radite

Eksperti otkrivaju: Koliko sati nedjeljno treba da radite?

Većina nas radi kako bi preživjela. Ukupan broj zaposlenih u Bosni i Hercegovini u novembru 2020. godine iznosio je 520.882. Kako bi tržište rada… pa… radilo, zaposlenici se trude da održe optimalnu ravnotežu između poslovnog i privatnog života – delikatni ekvilibrijum između rada i svega ostalog. Ipak, koliko sati nedjeljno bi trebalo da radimo kako bi se održao taj balans predmet je goruće naučne debate.

Saznajte više
Pravila za plodonosan zajednički rad

15 (ne)pisanih pravila za plodonosan zajednički rad

Ne možemo da poreknemo rastuću popularnost iznajmljivanja kancelarije ili radnog stola u coworking prostoru. Lokalna kafeterija može biti odgovarajuće mjesto za rad tokom kratkog vremenskog perioda. Iako su i sami zajednički radni prostori relaksirajući, kako biste održali dobre odnose sa ostalim coworkerima, trebalo bi da slijedite određena nepisana pravila. Zapisali smo ih za vas!

Saznajte više