Neograničene mogućnosti coworking prostora

You’ll Never Work Alone

Šta je coworking?

Da se coworking prostori definišu kao neformalni ambijenti s brzim internetom u kojima rade osobe obasjane svjetlošću laptopova uživajući u čaju i kafi, ne bi se razlikovali od lokalnih kafića, te posljedično ne bi ni bilo potrebe za njima, a barovi bi bilježili porast mušterija. Ipak, dešava se potpuno obrnuta situacija.

Analitičari prognoziraju povećanje broja coworkera sa 1,74 miliona na 5,1 milion u narednih pet godina.

Coworking predstavlja zajednički rad više nezavisnih pojedinaca ili timova u posebno uređenim prostorijama. Prostor odiše nesvakidašnjom energijom koja istovremeno podstiče na rad i relaksira. Zasluge za to pripisuju se pametnom dizajnu enterijera i fleksibilnosti kako prostorija tako i ljudi koji u njima borave.

Zbog čega coworkujemo?

  • Networking – coworking vam pruža značajna poznanstva s potencijalom rasta u uspješan posao, što ne dobijate radeći iz kafića;
  • Pomoć mentora – živa riječ profesionalaca koji će biti stalno prisutni u LINKhubu ima višestruko veću edukativnu moć – iskoristite je;
  • Edukacija – i sami coworkeri podučavaju jedni druge, a u našem hubu svoje znanje i vještine ćete proširiti i praćenjem edukativnih događaja;
  • Produktivnost – više ste motivisani na rad, s obzirom na okruženost marljivim ljudima i manji broj ometača pažnje nego u kafiću ili kod kuće;
  • Kreativnost – hubovi se smatraju uporištem rasta kreativne ekonomije, a u LINKhubu ćete shvatiti zašto je to tako;
  • Ekonomičnost – razlog za primamljivost coworking prostora je i to što su jeftiniji od kancelarija, a za nižu cijenu dolaze benefiti koje ofisi nemaju;
  • Sreća – prema rezultatima jednog istraživanja, čak 90 odsto ispitanika istaklo je da se osjećaju sretnije nakon što su se pridružili hubovima.

0
%
COWORKERA JE VIŠE MOTIVISANO
0
%
COWORKERA SE OSJEĆA ZDRAVIJE
0
%
COWORKERA JE KONCENTRISANIJE
0
%
COWORKERA JE MANJE USAMLJENO

Optimalni uslovi za vaš profesionalni rast

LINKhub se prostire na ukupno 250 kvadratnih metara, a svaki pojedinačni kvadratni metar predstavlja novu mogućnost za razmjenu ideja i međusobni angažman coworkera. U višenamjenskom prostoru, možete da birate između nekoliko cjelina od kojih svaka zadovoljava drugačija poslovna očekivanja. U zavisnosti od svojih obaveza i preferencija, izabrat ćete onu koje vam najviše odgovara.

Vaša zona komfora za razmišljanje izvan kutije

Unbox Your Thoughts!

Pogledajte koji su vam dijelovi LINKhuba na raspolaganju!

Lobby

Lobby

Don‘t wait for Godot!

High Workplaces

Iskusite život na visokoj nozi i prije nego što vaš biznis dostigne te nivoe. Izaberite jedno od radnih mjesta za visokim stolom.

AmphitHEARTer

Možda nije velelepan kao Koloseum, ali mini-amfiteatar jeste srce huba. Tu se okupljamo da učimo, ćaskamo ili se opustimo uz igrice ili film.

Charging Station

Dobra kafa je kao uspješan posao: jaka, topla; obogaćuje nas i čini energičnijim. Poželjni coworkeri s iskustvom rada u kafeterijama. 🙂

Workspace

Odaberite workspace prema sopstvenim željama i prionite na posao okruženi ostalim coworkerima.

Cozy Area

Iako je dizajn čitavog LINKhuba podređen funkcionalnosti, ovaj odjeljak važi za najudobniji i uvijek se traži mjesto više.

Meetups Quarter

Ukoliko je vama i vašem timu u LINKhubu potrebna privatnost, meet up at the Meetups Quarter.

Više od običnog huba

Imajući u vidu da se freelanceri i startupi ne rađaju već nastaju, članovima LINKhuba koji su završili ITAcademy su dostupni i DesignStudio i ProgrammingFactory kao svojevrsni vid okruženja za praktično usavršavanje. Svojih 100 besplatnih sati u hubu, koje dobijate po završetku ITAcademy, možete iskoristiti upravo za razvoj dizajnerskih i programerskih rješenja za konkretne klijente u okviru dvije mlade ekipe budućih vrsnih stručnjaka. U realizaciji projekata imat ćete svesrdnu podršku sadašnjih vrsnih stručnjaka.

Prepustit ćemo dosadašnjim članovima, iza kojih su već zapaženi uspjesi, da vas uvjere u kvalitet naše usluge. Pročitajte njihove utiske.