Obrazovanje kao temelj uspjeha

Kompanija koja pomjera granice

LINKgroup se više od 22 godine uspješno bavi profesionalnim obrazovanjem i certifikacijom na polju informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Poslujemo na teritoriji Bosne i Hercegovine, Srbije, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država.

LINKgroup u Bosni i Hercegovini

U Bosni i Hercegovini funkcionišu dvije obrazovne institucije: ITAcademy i BusinessAcademy u Sarajevu i Banjoj Luci.

U decembru 2020, za sve ambiciozne ljude željne napretka u poslu otvorili smo vrata LINKhuba u Sarajevu.

Inovativne obrazovne prakse

Razlog zašto je LINKgroup prepoznat kao regionalni lider u oblasti obrazovanja jeste trajno opredjeljenje da implementiramo i razvijamo inovativne prakse. Modernizujući sistem kroz integraciju najnovijih tehnologija i savremenih pristupa, prilagođavamo ishode obrazovanja potrebama tržišta rada i ciljevima društva.

Najbolji uz najbolje

Kvalitet naše kompanije i svih njenih organizacionih jedinica između ostalog potvrđuju partnerstva i certifikacije vodećih svjetskih kompanija i obrazovnih institucija kao što su Microsoft, Apple, Adobe, Pearson VUE, British Council, Cambridge i Mensa. Nađite se i vi na spisku najboljih uz najbolje!

Oblasti poslovanja LINKgroup

Na čemu radimo?

 • null

  Formalno obrazovanje

 • null

  Rast biznisa

 • null

  Distance Learning

 • null

  Profesionalno usavršavanje

 • null

  Razvoj softvera

 • null

  Menadžment i zapošljavanje

 • null

  Certifikacija

Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje smatramo jednim od značajnijih segmenata svoga djelovanja. Svake godine sprovodimo niz humanitarnih akcija i projekata koji pomažu razvoju mladih talenata i poduzetništva, unapređujemo obrazovanje i kulturu i nastojimo da pokažemo svoju odgovornost prema društvu.

Temelji uspješne i profitabilne karijere

Edukacija kao ključ napretka daje nam sposobnost da ispravno sagledamo svijet, donosimo prave odluke, iskoristimo pružene šanse i primijenimo usvojena znanja i vještine. Kvalitetnim obrazovanjem, profitabilnim kompetencijama i međunarodno priznatim certifikatima, vodimo vas ka uspješnijoj budućnosti.