Top Design by Design(Studio)

Link između dizajnera i klijenata

DesignStudio je tim mladih ljudi sa ITAcademy koje povezuju strast prema dizajnu, kreativnost i entuzijazam. Stečena znanja i vještine primjenjuju kroz rad u pozitivnoj atmosferi i profesionalnom okruženju najsavremenijih tehničkih uređaja i najnovijeg softvera u LINKhubu. Za svoje klijente će osmisliti vizuelni identitet, kreirati web dizajn, kodirati i producirati. Po završetku ITAcademy imate mogućnost da i sami budete član vjerovatno najmaštovitije ekipe kod nas.

Dobar glas se daleko čuje, ali dobra slika se vidi još dalje, zato što naš mozak brže procesuira vizuelne informacije. Zato nećemo dužiti! Pogledajte dosadašnje radove koje potpisuje DesignStudio.

Iskažite svoj talenat, dizajnirajte najpoželjniji mogući portfolio

Na ITAcademy stičete znanja i vještine koji vam garantuju uspješnu karijeru. Međutim, zašto sve što ste naučili ne biste dokazali i kroz konkretan rad na realnim projektima? DesignStudio je pokrenut zato što smo svjesni da su prvi koraci u karijeri najteži. Stoga vam ih, beskrajno sigurni u vaše sposobnosti, želimo olakšati.

Pravo prijavljivanja imaju svi trenutni, ali i bivši studenti ITAcademy.

Kako izgleda rad u sklopu Design studija?

Školovanje na ITAcademy osposobilo vas je da radite na naprednom softveru i samouvjereno prihvatite svaki novi izazov. Sada je trenutak da u studiju dizajna naučeno pretvorite u praksu, obogatite svoj CV i iskusite specifičnosti rada za klijenta. Proces teče kroz sljedeće faze:

  1. Klijent šalje zahtjev za uslugu;
  2. Vi kreirate dizajn rješenja;
  3. Klijent bira najbolji rad.

Korak po korak, shvatit ćete kako se znanja i vještine prilagođavaju pojedinačnim zadacima i na koji način se komunicira sa poslodavcima i najbolje odgovara na njihove zahtjeve. Tako ćete savladati potencijalno najbitniju lekciju, odnosno kako se gradi karijera i postaje traženi i cijenjeni dizajner.

Pokažite se u najboljem mogućem svjetlu: #ffffff

Zadovoljsto klijenta je nagrada samo po sebi, ali upravo on može poželjeti da baš vas angažuje na nekom od svojih budućih projekata ili vam ponudi stalno radno mjesto. Neophodno je samo da se pokažete u najboljem mogućem svjetlu: #ffffff.

Niste dizajner, ali vam trebaju dizajnerske usluge?

Freelanceri, buduće uspješne korporacije (a sadašnji startupi) i već ostvarena preduzeća, ako vam je u prezentaciji portfolija, proizvoda ili usluge neophodan dizajner ili digitalni marketar, njihovu pomoć dobit ćete u LINKhubu. Prvo što želimo da razumijete jeste da kvalitetan dizajn ne košta na hiljade evra. U slučaju angažovanja DesignStudio tima, vaš projekat nema cijenu: ni bukvalnu – zato što je besplatan, ni metaforičku – zato što je upečatljiv, drugačiji i prije svega neprocjenjiv.

Iznesite im svoj problem i ideju. Bez troškova i u rekordnom roku, dobit ćete rješenje na koje ćete biti ponosni. Bilo da su vam potrebne vizitkarte, logotipi ili čitavi sajtovi, polaznici sa nestrpljenjem očekuju svaki podvig. Koji ćete im izazov vi zadati?