Meetupi

People and Ideas Linked Together

Upoznajmo se

meet·​up | \ ˈmēt-ˌəp\
variants: or meet-up
plural meetups or meet-ups

Definition of meetup

: an informal meeting or get-together

I mi i vi u ulozi organizatora – i meetup i veetup

Ljudi dolaze na meetupe kako bi pronašli istomišljenike, inspirisali jedni druge, razvijali poslovne planove, širili mrežu poznanstava, pretvorili hobi u biznis ili unaprijedili svoje poslovanje. S vjerom da je upravo ovakav vid komunikacije i dijeljenja iskustava odličan izvor znanja za sve prisutne, LINKhub organizuje tematski uobličene skupove. I ne samo to! Upriličite ih i vi.

Ako mislite da bi vašim coworkerima bilo korisno da nauče više o freelancingu kao takvom, fotografisanju hrane ili JavaScriptu, javite nam svoju ideju i pružit ćemo vam sve neophodne resurse za organizaciju vašeg meetupa kako bismo vam olakšali taj proces: od prostora preko mogućih govornika, tehnologije i virtuelne platforme do liste kontakata.

Zauzmite svoje mjesto – u hubu ili od kuće

U našem zajedničkom radnom prostoru organizovaćemo neformalne sastanke u vidu meetupa kojima ćete moći da se pridružite i online ako ste spriječeni da dođete. Okupljanja će biti u obliku:

Diskusije

Razgovarajte s LINKhuberima o stvarima koje vas zanimaju s ciljem međusobnog povezivanja i potencijalnog poslovnog ujedinjenja, bilo da je vaša sfera interesovanja dizajn, IT ili nešto treće.

Obuke

Na časovima, radionicama i ekspertskim grupama u LINKhubu otvorit ćemo raznorazne teme kako bismo podstakli jedni druge na razmišljanje izvan okvira i kako bismo zajednički došli do inovativnih rješenja.

LINKhub nije prostor, već ljudi

Zajednica fantastičnih članova LINKhuba čini ga onakvim kakav jeste:

  • Ležerniji
  • Inspirativniji
  • Neobičniji
  • Kreativniji
  • Hiperproduktivniji
  • Unosniji
  • Bolji

…od klasičnog radnog mjesta.

Vrijeme susreta LINKhubera i ideja

Kako biste blagovremeno bili obaviješteni o vremenu i tematici meetupa u LINKhubu, pratite nas na Facebooku i Instagramu. Naše adrese već znate  – Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo i Cara Dušana 34, Zemun, Beograd.

Vidimo se!